Brugman Traprenovatie gaat lelijke trappen helpen

DSC00397-150x150

Mensen die niet tevreden zijn over hoe hun trap eruit zien wenden zich vaak tot een specialist op het gebied van traprenovatie. Zo richten veel mensen zich tot een specialist op dit gebied, die Brugman Traprenovatie heet. Wat dacht je dan van de gerenoveerde trappen die je op bovenstaande en onderstaande afbeeldingen ziet? Deze afbeeldingen tonen trappen die ooit eens als lelijk te boek stonden, maar na liefde en zorg van het team van specialisten van Brugman zijn de trappen tot mooie trappen omgevormd die weer mogen ‘schijnen’. Wist je trouwens dat ze bij het team van Brugman veel zorg besteden aan kwaliteit en service. Ook onderscheiden ze zich op het gebied van hun persoonlijke aanpak. Wist je dat veel klanten die hun dienst hebben afgenomen veel waarde hechten aan hun persoonlijke aanpak? Dit valt namelijk op na het bestuderen van vele reacties. Hierin komt duidelijk naar voren dat mensen die de dienst van trap renovatie hebben afgenomen veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak. En wellicht missen ze deze persoonlijke aanpak bij andere bedrijven waarmee consumenten in het verleden mee in aanraking zijn gekomen.

DSC02056 trapbg

 

Vakwerk in elk detail

Ook las ik in veel racties van consumenten dat ze het vakwerk van een trap renovatie bij Brugman in elk detail terug zien.

Wist je trouwens dat het concept van trap renovatie 15 jaar geleden nog in de kinderschoenen stond? Dit is ook het aantal jaar dat de heer Brugman besloot om het gelijknamige bedrijf op te richten en voor zichzelf te beginnen.