Deze levensgenieter zit het gehele jaar onder de schaduwdoek op haar terras

Als er een woord is dat mij definieert, dan is het wel dat ik een levensgenieter pur sang ben, ik ben het liefst buiten, het hele jaar door. Gelukkig kan dat tegenwoordig, met de prachtige schaduwdoek voor op het terras van Hoover Concepts die ik mijzelf recentelijk heb aangeschaft. Meer dan de gemiddelde Belg ben ik gericht op het buitenleven, vind ik het belangrijk mijn dagelijkse portie licht en frisse lucht binnen te krijgen. In de herfst en winter is dat misschien nog wel meer van belang dan in de lente en zomer – wanneer je immers bijna vanzelfsprekend veel buiten bent.

25

Maximaal buitenleven onder het zeil

Ik ben me er dan ook bewust van wel die buitenlucht mee te pakken en heb een prachtige schaduwdoek op mijn terras laten plaatsen, een waar je het gehele jaar door gebruik van kunt maken. Zelfs als ik die groene vingers niet gebruik buiten, zorg ik nog dat ik buiten kom, al is het om anderszins te ontspannen. Zo heb ik een vuurkorf buiten, waaraan ik mij zelfs in de laagste temperaturen kan warmen. Natuurlijk is het prettig beschut, regen- en windvrij en enigszins warm te zitten, en dus is het heel prettig dat ik mij onder de schaduwdoek kan terugtrekken.

23

Onder de doek namelijk, zit ik uit de wind en regen. Slaat de wind met windkracht tien tegen het zeil, dan nog houdt deze het. Zowel de constructie als het materiaal zijn namelijk bijzonder stevig en bieden tevens de garantie op een droog onderdak, want het doek laat geen regen door. Onder het zeil zit je in de zomer bovenal volledig zonvrij, zeker niet verkeerd! Bovendien weet het zeil en de bijzondere vormen daarvan een bijzondere sfeer aan de tuin te geven. Aan dit artikel heb ik enkele afbeeldingen van gerealiseerde projecten door de firma Hoover Concepts toegevoegd, opdat de lezer een indruk krijgt van de talloze mogelijkheden.

22