Gyproc plafond: de beste prijs-kwaliteitsverhouding


Veel mensen hebben er last van dat hun plafond niet zo lang mooi blijft als ze eigenlijk verwacht hadden. Andere mensen vinden juist dat hun plafond wat te hoog is, en zouden graag een wat lager plafond willen hebben. Hiermee kun je onder andere energie besparen, doordat je minder kubieke meters warm hoeft te houden. Ook kun je een betere akoestiek in je woning creëren, doordat de ruimte met een lager plafond minder galmt. Een soort plafond dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, is het Gyproc plafond. Dit plafond kun je onder je huidige plafond plaatsen. Hiermee komt je plafond dus wat lager te hangen, zodat je een knussere ruimte krijgt. Bij KCP worden een heleboel soorten Gyprocs aangeboden. Deze plafonds kunnen voor jou op maat gemaakt worden, zodat je zeker weet dat het plafond perfect in jouw woning past. Bovendien komen de medewerkers van KCP het plafond bij je thuis bezorgen en zelfs ophangen. Zo heb je zelf helemaal geen werk van de aanschaf van een nieuw plafond – terwijl dit bij een normaal plafond wel zo is. Vaak moet de hele ruimte dan leeg en stofvrij gemaakt worden. Ook kost het erg veel tijd en moeite om een normaal plafond te plaatsen. Bij een Gyproc plafond is dat niet zo.

Gyproc plafond

Voordelen Gyproc

Een Gyproc is, vergeleken met andere soorten plafonds, in een hele korte tijd aan te brengen tegen je wanden. Dit wordt gedaan met een methode waarmee het plafond bevestigd wordt aan de materialen die al aanwezig zijn in je woning. Dit kunnen houten balken zijn, maar ook beton. Als er geen materialen aanwezig zijn, dan kan het plafond alsnog bevestigd worden met behulp van een spanplafond. Dit is een doek van kunststof die als het ware onder je huidige plafond kan worden gespannen. Bij de aanschaf van een Gyproc is het dus niet nodig om je oude plafond te verwijderen. Dit voordeel alleen al bespaart je veel tijd, geld, en moeite. Ook zijn Gyprocs veel goedkoper dan de alternatieve oplossingen. Bovendien kun je met een Gyproc beter isoleren, warmte behouden, maar ook geluid dempen.

Alle ruimtes

Gyprocs kun je eigenlijk in alle ruimtes ophangen. Ze zijn geschikt voor onder andere woonhuizen, winkelpanden, horecagelegenheden, en kantoren. Bovendien kun je het plafond in elke gewenste kleur schilderen. Zo weet je zeker dat het plafond écht bij jouw ruimte past. Een ander voordeel van de Gyproc is dat het plafond ook in vochtige ruimtes geschikt is. Het enige dat er dan aan gedaan moet worden, is dat het plafond van speciale platen gemaakt wordt. Deze platen zijn geïmpregneerd, zodat de vochtabsorptie verlaagd wordt. Ook deze platen kunnen geschilderd worden: wel is het dan verstandig om speciale, vochtbestendige verf te gebruiken. Als je meer informatie wilt over Gyprocs, dan kun je eens surfen naar kcp-spanplafond.be/gyproc-plafond. Op deze pagina kun je foto’s vinden van bestaande Gyprocs en bovendien details vinden over de plafonds.