INOXvakman.be; Het inmeten van uw INOX trapleuning.

INOXvakman.be; Specialist in INOX trapleuningen! Wij staan voor topkwaliteit materialen, 100% INOX en uw leuning is altijd op maat voor u vervaardigd. In onze eigen werkplaats realiseren wij de door u gewenste lengte, zonder extra kosten. Daarnaast worden de gaten t.b.v. uw leuning door ons voorgeboord en ontvangt u alle bevestigingsmaterialen, zoals schroeven en pluggen. Wij bieden een uitgebalanceerd assortiment, waarbij u kunt kiezen uit diverse soorten INOX (304 en 316), geborsteld en gepolijst, ronde en rechthoekige leuningen en leuningdragers en diverse soorten afwerking van de uiteinden. Wij bieden een prachtig assortiment trapleuningen, met zorg voor u samengesteld. Bekijk hier alle INOX trapleuningen bij INOXvakman.be >>. Echter voordat u over kunt gaan tot het online bestellen van een leuning, is het inmeten van de trapleuing noodzakelijk. Om u hierbij te helpen vindt u onderstaand een beknopte handleiding met de belangrijkste tips:inox

  • Een trapleuning start normaal gesproken vanaf het begin van de 1e traptrede;
  • Gemeten vanaf de traptrede (bovenkant), dient u een hoogte van ongeveer 90 cm aan te houden
  • U dient een ruimte van 8 cm tussen de muur en de trapleuning aan te houden;
  • Wanneer u geen doorlopende trapleuning heeft, dient u +/- 8 cm ruimte tussen de trapleuningen aan te houden.
  • De leuningdragers worden op +/-12 cm van de uiteinden van de trapleuning gemonteerd, meerder dragers worden in de tussenliggende ruimte gelijk verdeeld.

Wij wensen u veel succes met inmeten. Wilt u dit toch liever aan een professional overlaten, dan kunnen de medewerkers van INOXvakman uw trapleuning inmeten. U kunt onze dienst ’trapleuning inmeten’ eenvoudig bestellen binnen de webshop. Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij tijdens het inmeten en zo weet u zeker dat de trapleuningen 100% passen en volledig naar wens besteld kunnen worden.