Je eigen merkkleding weer tegenkomen op een verjaardag

Voor wie dacht dat merkkleding alleen maar voor dames en heren was heeft het mis. Je hebt namelijk ook kindermerkkleding. Bij Kixx-online kun je bijvoorbeeld merkkleding scoren. Nu denk je waarschijnlijk dat merkkleding voor kinderen overdreven is, maar het heeft echt wel voordelen wanneer jij je kind merkkleding laat dragen. Het heeft er vooral mee te maken dat merkkleding goede kwaliteit heeft, waardoor het langer meegaat en je als kind zijnde er langer mee kan doen. En niet alleen jij zelf als kind zijnde, maar eventueel je broertje of zusje later ook. Of denk eens aan je buur jongetje of meisje. Heel vaak zie je jouw kleding terugkomen bij je neefje of nichtje op je eigen verjaardag. Hoe leuk is dat? 

Verschil tussen merkkleding en merkloze kleding

Merkloze kleding is vaak goedkoper dan merkkleding, maar dit heeft natuurlijk ook een reden. Merkloze kleding wordt vaak sneller gemaakt en voor het grootste deel machinaal. Kleding met een merk wordt steeds vaker met de hand gemaakt en heeft daardoor ook betere kwaliteit. Vaak is het ook zo dat het materiaal waarvan de kleding gemaakt is, van een superieure kwaliteit is vergeleken met merkloze kleding. Merkloze kleding is dus inderdaad goedkoper, maar vaak is de kwaliteit vaak wel minder. Dus het ligt er net aan waar in je wil investeren. Kleding wat goedkoop is, maar qua kwaliteit slecht of kleding wat iets duurder is, maar waarvan je weet dat de kwaliteit wel goed is. 

Waarom is merkkleding zo belangrijk?

Soms is merkkleding ook mega duur, terwijl de kwaliteit precies hetzelfde is als een normaal duur merk. Waarom kopen mensen dan toch hele dure merkkleding? Dat heeft te maken met dat je er niet alleen mooi uit ziet in merkkleding, maar het maakt je onbewust ook succesvoller. Mensen die merkkleding dragen met een duur en herkenbaar label krijgen bij bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek meer loon toegewezen, en halen bij een collecte meer geld op. Zo kan dat dus ook gelden voor kinderen die merkkleding dragen. Kinderen die merkkleding dragen krijgen bijvoorbeeld eerder de beurt en eerder goede cijfers dan kinderen met merkloze kleding.