Lichtkoepel zijn nu heel populair!

A44-510x408Ik heb  voor mijn vader een lichtkoepel gekocht via Bouw-Handel hier was hij een stuk voordeliger uit en kon hij zijn verbouw plannen perfect afmaken zonder enkele problemen. Vaak zie je dat je tijdens een verbouwing tegen onverwachte zaken loopt en dat was bij mijn vader ook het geval, hij was namelijk zijn uitbouw aan het verbouwen zodat hij deze kon gebruiken als kantoor ruimte. Een idee dat hij tijdens de verbouwing kreeg was het installeren van een koepel omdat hij het heerlijk vond om de regen te horen vallen er op en het frisse lucht gaf en dergelijken, ik vond het overigens een super leuk idee omdat het weer eens wat anders is dan de standaard inrichting en daar ben ik een groot fan van.

Hele mooie koepel

lichtkoepel_dakbetreding

We hadden best wel wat moeite met de juiste materialen vinden tot dat we een lichtkoepel vonden en daar plaatsten we dus onze bestelling met de juiste afmetingen en die kwam al heel snel binnen waardoor we vlot door konden gaan.

Snel geplaatst

Het installeren was vrij simpel en toen we eenmaal klaar waren met de gehele uitbouw kon je pas goed zien wat een leuk idee het was van hem. Dit is dan ook de voornaamste reden dat ik dit artikel schrijf. Bij de winkel van Bouw-handel heb je nog veel meer materialen om je woning of tuin er net wat beter uit te laten zien. Als je dus iets nodig hebt dan raad ik het je zeker aan om de website eens goed te bekijken.