Royal Gardens appartement Blankenberge. Ik ga ervoor!

LOGO-Royal-gardens

Zoals velen van jullie inmiddels weten zijn wij fervente strand bezoekers. Niet alleen tijdens de zomermaanden, als de stranden overvol liggen van zon genieters en andere dagjes mensen, maar ook tijdens de andere seizoenen van het jaar. Tijdens de herfst en winter ga ik graag met mijn honden uitwaaieren langs het strand en na afloop een warme chocolade drinken bij de pier, mijn favoriete bestemming. De laatste keer dat ik langs de pier liep zag ik een bord van Royal Gardens appartement Blankenberge. Dit wakkerde bij mij het idee aan om aan het strand van Blankenberge te wonen. Ideaal, aangezien ik helemaal verliefd ben geworden van dit strand. Het is een van de belangrijkste kustplaatsen aan de Belgische kust, samen met het strand in Oostende. Het wordt dan ook druk bezocht tijdens de zomermaanden, en heeft daarom een rechtstreekse verbinding vanuit Brussel via Brugge. Zo kun je na een dagje strand natuurlijk ook de andere kant op richting Brussel of Brugge, om hier bijvoorbeeld heerlijk te shoppen of een terrasje te pikken.

Royal-Gardens-14

Hierboven en hieronder heb ik alvast een tweetal foto’s toegevoegd van hoe het appartement er van binnen uit zien. Het is geheel naar mijn smaak ingericht, ondanks dat het model interieur betreft. Ook zie je dat het vrije ruime vertrekken zijn.

Royal-Gardens-07

Heerlijk om aan het strand te wonen

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om in een appartement aan het strand te wonen. Het strand leeft helemaal. Naast aan het strand liggen kun je ook een bezoek brengen aan een van de twee kerken van Blankenberge of het stadhuis dat  in Vlaamse renaissancestijl dateert.