Via www.tuinmeubelen.be de mooiste loungeset aangeschaft

wicker-loungeset-kimberly-light-kobo-grey-20Ik ben al een geruime tijd aan het zoeken naar de meest geschikte loungeset voor in de achtertuin. Mijn vriendin had al eerder bij www.tuinmeubelen.be leuke loungeset aangeschaft waardoor ook wij daar zijn gaan kijken naar de geschikte set voor ons. Tot mijn verbazing zijn we erachter gekomen dat de kosten voor de set aanzienlijk goedkoop is waardoor ik alleen nog maar druk hoef te maken over de kleur. Via de website van hun heb ik een duidelijk beeld kunnen krijgen in zowel de kleur als het formaat en daarbij gemakkelijk mijn keuze kunnen maken. Gelukkig hoef ikzelf er de deur niet voor uit en wordt het netjes bij ons aan de deur bezorgd.

De bezorging verliep enorm snel, heerlijk genieten met de loungeset.houten-tuinbank-maartje-20

Nu ik te horen heb gekregen dat het diezelfde week nog bezorgd wordt kan mijn dag niet meer stuk! De snelheid van levering is razend, ik kan nu echt niet meer wachten tot het bij mij bezorgd wordt. Het is altijd eerst even afwachten of dat het wel past in de tuin en of ik geen fouten gemaakt heb met het opmeten. Gelukkig heb ik deze berekening wel goed ingevoerd en kan hierbij met een gerust hart afwachten tot het geleverd wordt. Aangezien ik de set bij mijn vriendin heb gezien hoef ik me geen zorgen te maken over het kwaliteit, tot op de dag van vandaag geniet ook zij nog steeds van de loungeset in haar achtertuin.wicker-loungeset-kimberly-faded-grey-20