Wij zeer tevreden met onze loungebanken voor buiten

loungebanken voor buiten

Een loungebanken voor buiten, dit stond nog als enige op ons verlanglijstje toen onze tuin klaar was. Omdat wij het afgelopen najaar onze tuin een metamorfose hebben gegeven en hier een nieuw terras op hebben geplaatst. Was ons oude tuinset duidelijk aan vervanging toe. Het mag allemaal wel wat modieuzer en omdat de winter voor de deur stond hebben wij de tijd gehad om eens goed na te denken wat wij precies willen. Nu de winter al bijna tot een einde komt, krijg ik al weer zin in het voorjaar en dat besloot mij om snel op zoek te gaan naar een mooie bank voor in de tuin met een tafel en misschien wat stoelen.

loungebanken voor buiten

Nu maar wachten op het voorjaar

Toen ik eens op het internet ben gaan kijken om ideeën op te doen, kwam ik al snel op de website van www.loungebank-tuin.be. Hier vond ik de loungebanken voor buiten welke echt perfect zou staan. Toen mijn man thuis kwam van zijn werk heb ik hem direct laten zien wat ik zou graag zou willen bestellen. Gelukkig was ook hij erg enthousiast en toen hebben wij de bestelling voltooid. Nu staat de set op ons terras, wel nog met een beschermhoes erover. Maar nu is het wachten op de eerste tekenen van het voorjaar en dan kunnen wij echt lekker genieten.