www.bizzix.be voor Macbook laders

Ik denk dat het nu ongeveer drie maanden geleden is dat mijn oude laptop gesneuveld is. Want vond ik dit zonde, want mijn laptop werkte altijd goed. Maar goed, uiteindelijk moet je er natuurlijk rekening mee houden dat het een machine is met beperkte houdbaarheidsdatum. Toen koos ik ervoor om een Macbook te kopen. Gek genoeg moest ik een maand geleden al terecht bij www.bizzix.be.
Dat klinkt wellicht gek en dat is het ook. Wel heb ik deze webshop al eerder gebruikt toen ik een nieuwe accu nodig had voor mijn IPhone. De service is er goed en de prijzen zijn heel aantrekkelijk. Bestel je hier iets, dan heb je het vaak al een of twee dagen later in huis. Dat is zeker een aanrader dus.
Nu had ik echter gehoopt deze winkel niet meer zo snel nodig te hebben, sinds ik mijn nieuwe Macbook gekocht heb. Wie had namelijk gedacht dat mijn lader zo snel al kapot zou zijn? Ik in ieder geval niet. Hoe het ook moge zijn, toch kan het natuurlijk gebeuren. In mijn geval heeft het te maken met de kat van een vriendin, waar ik bij op bezoek was geweest, samen met mijn nieuwe laptop. Die kat had in de nacht zitten knagen op de snoer van mijn lader, en de volgende ochtend deed deze het natuurlijk niet meer. Erg jammer, maar zo is het nou eenmaal.

apple_magsafe_verlengkabel (2) front_apple_magsafe_2_oplader_45watt (2) total_apple_magsafe_oplader_45watt (4)

Op bezoek bij www.bizzix.be

Dus moest ik een nieuwe lader kopen. Dit had ik ook wel hier in de buurt kunnen doen, maar ten eerste had ik geen zin om alle winkels af te zoeken naar de laagste prijs, en ten tweede wist ik al dat ik bij Bizzix een goedkope en hoogwaardige lader zou kunnen vinden. En ook deze keer had ik hem enkele dagen later alweer in huis!