Zelfs in de winter is het aangenaam onder de aluminium overkapping

a2Wat is er nou heerlijker dan het gehele jaar door in de tuin te kunnen zitten? Ik vind het persoonlijk heerlijk me in de buitenlucht te begeven en ben erg blij met de veranda die ik afgelopen zomer door het bedrijf Alibow heb laten installeren. Deze bestaat uit een aluminium overkapping die het geheel een vrij robuust uiterlijk weet te geven, hoewel het nog steeds sierlijk is en past bij mijn boerderijtje. Die combinatie van praktische toepasbaarheid en het scheppen van een sfeer heeft Alibow goed weten te vatten en ik ben dan ook enorm tevreden over de resultaten. Aangezien ik afgelopen avond, ondanks koude, regen en donkerte, uitgebreid en heerlijk onder de aluminium overkapping heb gezeten, besloot ik er een bericht aan te wijden.

Wat een luxe is mij ten deel gevallen

a1Er gaat mijns inziens namelijk niks boven het kunnen genieten van de natuur, het gehele jaar door. Had ik deze veranda niet gehad, dan had dit niet tot de mogelijkheden behoord. Ik kan nu ’s avonds nog een fleece dekentje pakken en lekker in mijn favoriete stoel gaan zitten, die ik onder de overkapping heb gezet. Ik gooi wat houtblokken op de vuurkorf en maak een glühwein voor mezelf, en ik hou het de hele avond uit – wat is dat aangenaam zeg! Het hele jaar door kunnen genieten van de natuur om je heen, genieten van de tuin die je zelf hebt gecreëerd en natuurlijk van de lekker frisse buitenlucht – dat is echt een luxe te noemen!

Tip: kijk zelf ook eens op de website dat de overkapping voor mij geheel in stijl creëerde!

alibow