Mozaiek tegels uitgelicht, glasmozaiek; Sfeervol & Strak!

Sfeervol en strak, een combinatie die tegenwoordig erg populair is. Het ‘super strakke’ is een beetje op z’n retour, en de volledige wanden met rustieke riverstone mozaiek tegels ook. Glasmozaiek is het nieuwe hip, toegankelijk, sfeervol maar toch ideaal te combineren binnen een strak interieur!

 tegelmegashop

Uw badkamer, toilet of keuken een strakke en moderne uitstraling meegeven? Dan zijn glasmozaïek tegels de ideale oplossing voor u. Deze tegels zijn te verkrijgen in vele varianten, van zachte natuurlijke tinten tot vrolijke en kleurrijke tinten, geborsteld of glanzend, in diverse vormen en gecombineerd met natuursteen, keramiek en metaal. De mogelijkheden zijn enorm!  Tegelmegashop heeft een ruim assortiment aan glasmozaïek tegels. Helemaal hip op dit moment is het Glasmozaiek quadro Relief golden beige Travertin mixed 2,3×2,3. Een ideaal voorbeeld van de mix tussen modern en strak. De gestapelde kubusvormgeving biedt een starkke uitstraling, maar de materialen en de kleuren hebben een bijna ‘Romeinse badkamer uitstraling’. Ideaal te combineren met een divers kleurenpallet aan wand- en vloertegels. Een bijzondere glasmozaiek tegel, speels, decoratief en vervaardigd uit topkwaliteit natuursteen en glaswerk; Voor een bijzondere badkamer, een droomkeuken of een heerlijk toilet!

 

Tegelmegashop.be; Glasmozaiek voor de beste prijs! Uw tegels online bestellen bij Tegelmegashop.be is een goede keuze. Door het brede aanbod van Tegelmegashop zit er altijd wel een passende glasmozaïek tegel tussen die past bij uw wensen, en wij bieden alleen 1e keus topkwaliteit tegels voor de beste online prijs. Naast glasmozaik vindt u bij ons ook de wat meer rustieke riverstones moazieken (zowel de kiezelstenen als de scherven mozaieken), maar ook het wat meer moderne mozaiek in combinatie met metaal (RVS), de authentieke coins (munten) en dit alles uiteraard zowel in keramiek als in natuursteensoorten verkrijgbaar. Creëer een stijlvolle badkamer of keuken met de mozaiek tegels van Tegelmegashop.be.