Tegelmerken in de spotlight; Ceramishe Caesar

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe tegelvloer zult u merken dat er diverse tegelmerken verkrijgbaar zijn. Om u te helpen bij uw zoektocht naar een passende tegel zetten de medewerkers van tegelmegashop.be iedere week een top tegelmerk in de spotlight. Ditmaal vertellen wij u graag meer over Caesar, een van de meest bekende en toonaangevende tegel fabrikanten uit Italië.

tegelmegashop

 

De visie van Ceramishe Caesar tegels is het produceren van topkwaliteit porcellanato vloertegels en wandtegels voor interieurs en exterieurs voor verschillende woonstijlen. Caesar wil voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen van architectuur en design. Iedere dag is Caesar tegels op zoek naar innovatie. Zij geloven in hun ideeën en voeren deze uit met passie en belangrijke technologische investeringen. Daarnaast worden de uitgebreide en strenge controles in het gehele productieproces geen moment uit het oog verloren. Met behulp van de jarenlange ervaring en de kennis die in die tijd is opgedaan probeert Caesar continue haar kwaliteit en producten te verbeteren met in achtneming van het milieu.

Caesar tegelseries.

Caesar voert diverse tegelseries met diverse thema’s. Een opsomming van de tegelseries van Ceramiche Caesar; Anima, Roxstones, E.motions, Uniqua, Tracem, Morel, Absolute, Walk on, One, Solid, Concept.s, Millenarie, Life, Gate, Feel, Natura 15, Root, Flair.7, Change, Costellazioni, Verse, Flow, Tecnolito, Granigliati, Wabi, Supreme, Quality Quartz en Tinte Unite. Wilt u meer weten over een tegelserie of een specifieke tegel? Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

De geschiedenis van Ceramiche Caesar in vogelvlucht:

Caesar is opgericht in 1988. Dankzij een sterk geloof in het potentieel van porcellanato tegels heeft Gruppo Concorde in 1988 geïnvesteerd in de oprichting van een nieuw bedrijf dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige porcellanato vloertegels en wandtegels. Ceramiche Caesar was geboren. Caesar tegels is beginnen in een tijd dat porcellanato tegels slechts 3% van de Italiaanse keramische productie vertegenwoordigde. Vanaf het prille begin werkt Caesar tegels met vooraanstaande productiemachines op deze manier onderscheidt Caesar tegels zich met topkwaliteit en kleurintensiteit van haar producten. Natuurlijk bestelt u ook Caesar tegels voor de beste prijs bij Tegelmegashop.be.